
Lunchmackor på Bageri Baka
Nu har vi haft öppet i tre veckor vilket också innebär att vi börjat komma i fas med alla planer vi haft under våren inför lanseringen av Bageri Baka och glatt kan meddela att vi från och med nu har lunchmackor till servering varje dag!
Smak i säsong
“Det är en surdegsfocaccia med sesamfrön och massor av olivolja som vi toppar olika beroende på säsong och vi grillar i vår mackgrill vid servering” säger ägaren Malin Predikaka. “Vi vill jobba hållbart med smaker under årets gång och just nu erbjuder vi två varianter av vår lunchmacka, en vegetarisk och en med svensk kyckling“.
Bageri Baka arbetar från grunden
Alla komponenter till mackorna görs från grunden i bageriet. Focaccian bakas upp till samma dag, kycklingen (som självklart är svensk) tillagas på plats. Den fermenterade chilisåsen har vi arbetat med i flera månader inför öppnandet av Bageri Baka för att få perfekt till våra mackor och blandas ut med en färskost för att ge fin, mild smak. Vi är extra stolta över den så fråga gärna oss om du vill veta mer!
Lunchmackan kostar 95 SEK och finns varje dag efter 10.00
Vegetarisk Lunchmacka – Surdegsfocaccia med fetaoströra, inlagd paprika och persilja.
Kyckling Lunchmacka – Surdegsfocaccia med stekt kyckling, fermenterad chilisås och tomat.